Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Χρησιμα Gadgets/Widgets

Print and PDF

Σημερα θα σας δειξω καποια Gadgets/Widgets (και οχι μονο) οπου ειναι και χρησιμα για Blogs αλλα και ωραια σχεδιασμενα.

Ρολοι
Ξεκινα με λοιπον με το πιο απλο Gadget/Widget οπου ειναι το ρολοι:
Μεχρι τωρα ξερω μονο μια εταιρια που φτιαχνει τετοια και αυτη ειναι η clocklink.com
ειναι η καλυτερη που ξερω πανω στα ρολογια (αμα ξερετε κι αλλες πειτε μου να τις προσθεσω)
Στην clocklink θα πατε στην Gallery που εχει αριστερα και μπορειτε να χρησιμοποιησετε στο Blog σας οποιο ρολοι θελετε εχει πολλα και ωραια.

Καιρος
Παμε τωρα στον καιρο οπου υπαρχουν πολλες εταιριες εγω θα σας δειξω τις 
2 καλυτερες που ξερω οπου ειναι η widgeo.net και η weatherreports.com η διαφορες τους ειναι οτι 
η widgeo δεν φτιαχνει μονο widgets για τον καιο αλλα και για αλλα ωραια οπου θα δειξω αργοτερα
και επισης η weatherreports μαλλον ειναι ελληνικη ή αν δεν ειναι τουλαχιστον μας βγαζει κατευθειαν στην ελλαδα αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι και η widgeo δεν βρισκει πολης της Ελλαδας. Τελος το wedgeo κατα την γνωμη ειναι πιο στυλατο παρα το weatherreports αλλα αυτο θα το κρινεται εσεις για το πως θα πηγαινει στο Blog σας (βεβαια το weatherreports ειναι πιο προσαρμοστικο).
Μετρητης(Counter)
 Μετρητες σε ολους γνωστοι πια ειναι αυτοι που μετρανε τους επισκεπτες μας και πια καταντασοντας και ανα χωρες. Οι 2 πιο γνωστοι που θα σας πω ειναι οι revolvermaps.com και widgeo.net
κατα την γνωμη μου παντα ειναι οτι το revolvemaps ειναι πιο προσαρμοσμενο σε αυτα τα θεματα γι αυτο κιολας εχει τους πιο στυλατους και ωραιους μετρητες, οχι πως και του widgeo δεν εχει ωραιους απλα δεν δουλευει τοσο συγκεκριμενα σε αυτα τα θεματα.

  Flash Μηνυματα
Μπορει ο τιτλος να ειναι λιγο μπερδευτικος αλλα θα καταλαβετε τι ενοω οταν μπειτε στις 2 ιστοσελιδες που παντα ειναι οι πιο γνωστες που ξερω.Τα Flash μηνυματα ειναι με  απλα λογια μηνυματα που βλεπουμε εξω απο φαρμακεια και αλλα μαγαζια μονο που αυτα ειναι gadgets για τα Blog μας. Τωρα οι 2 πιο γνωστες ιστοσελιδες που ξερω ειναι οι widgeo.net  και myflashfetish.com   και τα δυο ειναι πολλη ωραια και ομορφαινουν τα Blogs φτιαξτε τα οπως θελετε εσεις και γραφετε οτι θελετε εσεις.      

Μουσικουλα 
Η μουσικη δινει μια ωραια αισθηση στο Blog μας και ειναι ωραιο να εχουμε ενα Gadget που εχει την δικη μας μουσικη. Τωρα η μουσικη μας μπορει να ειναι Live ή ενα Tracklist για Live μουσικη μπορειτε πολλη ευκολα να χρησιμοποιησετε το now.in οπου πατοντας το κουμπι Be a Dj μπορειτε να γινετε Dj του δικου σας ραδιοφωνου (Σας εξηγει αναλυτικα το τι να κανετε) αφου φτιαξετε το ραδιο σας μετα κατω κατω αριστερα στο ραδιο σας θα σας εχει εναν κωδικα οπου μπορειτε με αυτον και πατοντας Πρσθηκη Gadget-Html/Javascript επικοληται εκεινον τον κωδικα και ετσι μεταφερετε το ραδιο σας στο Blog σας και ετσι ακουνε οι επισκεπτες σας την μουσικη που θα τους βαζετε. Τωρα αμα θελετε νε εχετε ενα Tracklist Gadget μπορειτε να πατε στην ιστοσελιδα MixPod οπου σας δινει το δικαιωμα να φτιαξετε την δικια σας Playlist και οι επισκεπτες σας να ακουνε μουσικουλα μεσα απο ενα πολλη ομορφο Gadget.

Σχολια(Comments)/Σχετικες αναρτησεις(Related Posts)
Φυσικα απο τον τιτλο καταλαβενετε τι ενοω. Ενοω οτι υπαρχουν παλι 2 ισοσελιδες σχετικα με το να κανετε πιο ωραιο το πλαισιο των σχολιων και ακομα για να μην φευγουν οι επισκεπτες απο το Blog σας μπορειτε να βαλετε σχετικες αναρτησεις κατω απο καθε αναρτηση σας. Βεβαια αυτες οι 2 ιστοσελιδες ειναι τελιος διαφορετικες μεταξυ τους η πρωτη ειναι για τα σχολια και οι δευτερη ειναι για τις σχετικες αναρτησεις και ειναι οι intensedebate.com και linkwithin.com.

Αυτα ειναι παιδια που θυμαμαι τωρα για περισσοτερα οπου ξερετε εσεις πειτε μου (με το επικοινωνια πανω πανω) για να τα προσθεσω απο κει και περα σε ολα τα παραπανω Gadgets/Wigets ειναι ευκολα και γρηγορα για χρηση, επισης ειναι και πολλη ωραια σχεδιασμενα χαρης τις παραπανω εταιριες.
 
- Αμα σας αρεσε παρακαλω προωθηστε το Blog μας ή καντε παρακολουθηση.
  Ευχαριστω.

 Copyrights: BlogyTricks©.

5 σχόλια :

  1. Πολύ ωραία όλα τους θα τα δοκιμάσω!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια.
    Μην ξεχασεις να γινεις μελος της παρεας μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν θέλετε ρίξτε μια ματιά και στα δικά μας widgets και αν τα βρίσκετε ενδιαφέροντα προσθέστε τα στο πολύ καλό post σας.

    Δωρεά Ελληνικά Widgets

    ΑπάντησηΔιαγραφή