Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Ψηφοφορία και αναρτήσεις

Print and PDF

 Καλησπέρα, θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι εδώ και 2 μέρες έχουμε βάλει στα δεξιά της ιστοσελίδας μας (στα Widgets μας) μια ψηφοφορία για το αν θα θέλατε να βάλουμε στην ιστοσελίδα μας ένα Slideshow (για όσους δεν ξέρουν τι είναι, το Slideshow είναι ένα widget το οποίο βρίσκεται τις πιο πολλές φόρες στο πάνω μέρος μιας ιστοσελίδας και περιέχει μέσα αναρτήσεις ή απλά εικόνες χωρίς url οπού περνάνε η μια μετά την άλλη). Εμείς σκεφτήκαμε να βάλουμε αυτό Slideshow για να δείχνουμε τις τελευταίες αναρτήσεις μας σε ένα μικρό ποτ πουρί.


 Ακόμα θέλουμε να ενημερώσουμε ότι αλλάξαμε τις αναρτήσεις μας από 3 κάθε σελίδα σε 4, φυσικά για προσωρινούς λογούς δηλαδή μέχρι να τελειώσει η ψηφοφορία. Τις κάναμε 4 γιατί με το που μπήκε η ψηφοφορία στην σελίδα μας οι αναρτήσεις ανέβηκαν πολλή επάνω και έτσι είδαμε ότι είχε τόσο χώρο ώστε να βάλουμε άλλη μια ανάρτηση. Όπως είπαμε και προηγούμενος με το που τελειώσει η ψηφοφορία θα ξαναγυρίσουν στις 3.



 Τέλος θέλαμε να σας πούμε ότι η ψηφοφορία λέει ότι θα τελειώσει σε 124μέρες, βεβαία δεν την κρατήσουμε τόσο πολλή σε περίπου 2 εβδομάδες το πολλή θα την έχουμε βγάλει. Απλά το βάλαμε τόσες μέρες μήπως και χρειαστεί παραπάνω μέρες να μείνει για να βγάλουμε απόφαση.



Ευχαριστούμε, BlogyTricks©

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου